Samenstelling ouderraad

Samenstelling ouderraad

De ouderraad bestaat momenteel uit de volgende mensen:
 

Adri Post (voorzitter)
Erwin van Leeuwen (penningmeester)
Antoinette Steppé (secretaris)
Jan van Geffen
Bao thuy Vu
Yvonne  Copray-Staal
Joyce Milenic-Thijsse
 

 • Adri Post (voorzitter)

  Ik ben werkzaam bij Het Woonoord Beukenstein, waar Veteranen, oud-militairen wonen met Post Traumatisch Stress Syndroom. Sinds 1 februari 2015 de nieuwe voorzitter van de Raad.

  Ik heb 2 zonen Robin ( Krullevaar) en Thomas ( Duizeltje)Sinds Robin op de Kring zit zijn wij, Maartje en ik actief betrokken bij school. Door lid te worden van de Ouderraad hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de korte verbinding tussen stamgroepleiders, groepouders en ouders. Mijn  hobby's zijn lezen van detectives, modelbouw en met mijn gezin naar diverse musea te gaan.

   Door het onregelmatig werk zullen jullie mij vaak op het schoolplein zien staan, dus zijn er vragen of ideeën kom dan gerust naar mij toe. Ik hoop dat ik de ouderraad laagdrempelig kan maken voor iedereen.

 • Erwin van Leeuwen (penningmeester)

  Mijn naam is Erwin van Leeuwen, vader van Jorg, Bauwe, Amai en zij zitten op locatie Akkerweg. Eentje zit er in groep 7 en twee in groep 4. Sinds voorjaar 2014 ben ik lid van de ouderraad en heb ik de rol van penningmeester overgenomen. Zelf ben ik werkzaam bij een ICT-bedrijf in de rol van het opzetten van processen bij meerdere klanten. 

 • Antoinette Steppé (secretaris)

   Mijn naam is Antoinette Steppé en moeder van  Ties,  8 jaar en zit in groep 5 (Zaza).  Ik ben werkzaam bij de Rabobank. Sinds april 2015 ben ik lid van de ouderraad . Samen met de andere OR leden  proberen wij namens de ouders van de Kring bij te dragen aan veel praktische zaken zoals schoolreisje, “catering” bij evenementen, lief en leed potjes en nog veel meer. Heb je tips en suggesties voor verbetering of nieuwe initiatieven dan horen we dit natuurlijk graag!

 •  Jan van Geffen

   Mijn naam is Jan van Geffen, vader van Gijs en Eefke en vriend van Larissa. Ik werk als docent/teamleider Werktuigbouwkunde bij ROC Midden Nederland. Mijn BBL leerlingen zijn 1 dag op school en 4 dagen werkzaam in een metaalbedrijf. Ik geef les in constructie, verspaning en mechatronica. Mijn hoofdvakken zijn wiskunde, mechanica en materialenleer. Als je vragen of opmerkingen hebben, dan sta ik op het schoolplein.

 •  Bao Thuy Vu

  Mijn naam is Bao Thuy Vu moeder van Gia-Hân, 11 jaar, Stampertjes, Akkerweg. Ik werk als huidtherapeute in een kliniek in Amersfoort en ook als makeup designer voor H.O.R. agency. Sinds 2014 ben ik lid van de OR namens de locatie Akkerweg. Naast dat ik lid ben van de OR ben ik ook luizenmoeder op deze locatie, iedere woensdag  na de vakanties ben ik daar aanwezig om hierop te controleren

 •  Yvonne  Copray-Staal

   Mijn naam is Yvonne Staal en ik ben moeder van Jasper, 12 jaar uit groep 8 (Dikke Dollie), Thomas, 9 jaar uit groep 5 (Krullevaar) en Simon, 6 jaar uit groep 3 (Duizeltje). We wonen als gezin sinds 2015 weer in Nederland na 12 jaar Zweden. Ik ben momenteel werkzaam in de thuiszorg en ik ben aan het onderzoeken of ik weer ga studeren, dit keer voor verpleegkundige. Afgelopen september ben ik lid geworden van de OR. Het is leuk om via de OR betrokken te kunnen zijn bij de school en zijn activiteiten. 

 •  Joyce Milenic-Thijsse

   Mijn naam is Joyce en sinds een december 2014 lid van de OR. Ik ben de moeder van Stella Uma (Zaza) en Tesla Luca (Lispeltuut).  Ik ben gehuwd met Srdjan.  Naast het genieten van mijn moederschap ben ik voor 27 uur per week werkzaam bij het ministerie van justitie, waar ik op detentie centrum Zeist, de functie van Medewerker Vreemdelingen Zaken vervul. Kort houdt dit in dat ik mij als maatschappelijkwerk(st)er bezig houd met het werken naar een berusting in de terugkeer, van uitgeprocedeerde en illegaal verblijvende in Nederland. Als OR lid houd ik mij vooral bezig met het ondersteunen bij organisatorische en praktische zaken. Ik zie een uitdaging in het betrokken krijgen van alle ouders van de school, maar ook het creëren van saamhorigheid heeft voor mij hoge prioriteit